Kompaktná samonasávacia domáca vodáreň Grundfos SCALA1 3-45 (99530405)

  • 2 varianty

Kompaktná samonasávacia domáca vodáreň Grundfos SCALA1 3-45 (99530405)

GRUNDFOS
  • Kód produktu: 99530405
  • EAN: 5713830591598
  • Kód výrobca: 99530405
  • Záruka: 2 rokov

Scala1 je moderná domáca vodáreň zaisťujúca konštantný tlak vody vo všetkých odberných miestach. Viac informácií

  • Dostupnosť

    U vás doma za 2 - 3 pracovné dni

  • Skladom 3 ks  
     
Cenníková cena € 558,38
Cena bez DPH € 330,38
Cena s DPH € 396,46

Varianty produktu

+

Parametre a katalógy

Dopravná výška čerpadla 45 m
Frekvenčný menič Nie
Napájanie 230 VAC
Objem tlakovej nádoby Integrovaná
Prietok čerpadla 5 m3/h
Sacia výška 8 m
Hmotnosť 13.00 kg

Scala1 je moderná domáca vodáreň zaisťujúca konštantný tlak vody vo všetkých odberných miestach. Kompaktná samonasávacia domáca vodáreň s integrovanou riadiacou jednotkou pre automatickú prevádzku, tlakovou nádobou a vstavanou spätnou klapkou.

Prečo sa rozhodnúť pre SCALA1?

SCALA 1 je kompaktná vodáreň - teda všetko v jednom. Čerpadlo je vybavené integrovanou riadiacou jednotkou a vyrovnávaciou tlakovou nádobou. Pri poklese tlaku v odberovom potrubí čerpadlo zapne a dodáva konštantný prietok a tlak do rozvodov vody v dome. Pri uzavretí kohútika SCALA1 spozná zastavenie prietoku a vypne čerpanie. Vďaka vyrovnávacej integrovanej nádrži zaisťuje konštantný tlak.

Chytré funkcie

Vďaka vstavanému bezdrôtovému rozhraniu Bluetooth možno zariadenie priamo prepojiť s mobilným telefónom a mať prístup k pokročilým nastaveniam čerpadla. Napríklad pre systémy domácich závlah môže byť užitočná funkcia programovateľného časovača.

PERFEKTNÝ TLAK vodovodných kohútikov

So zariadením SCALA1 získate konštantný tlak vody vo všetkých vodovodných kohútikoch, bez ohľadu na to, z koľkých z nich práve tečie voda.

SPOĽAHLIVÁ PREVÁDZKA A DLHÁ ŽIVOTNOSŤ

SCALA1 poskytuje bezproblémovú prevádzku a bola dôkladne testovaná v rôznorodých podmienkach. Ponúkne tak maximálnu spoľahlivosť v širokej škále aplikácií.

MALÉ ROZMERY A JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE SCALA1

Vám v domácnosti nezaberie zbytočný priestor. Jedná sa o jednu z najmenších domácich vodární na trhu a ľahko sa vojde do kuchynskej skrinky. Váži iba 10 kg a tiež sa veľmi ľahko ovláda.

NÍZKA HLUČNOSŤ

Bežné domáce vodárne bývajú veľmi hlučné a pomerne často sa inštalujú do kuchyne, kde trávite veľa času. SCALA1 sa vyznačuje extrémne nízkou hlučnosťou - je tichá ako moderná umývačka riadu 47 dB (A) pri bežnom použití.

Aplikácia

  • Ideálna voľba pre obytné budovy s až 3 podlažiami a až 8 kohútikmi.
  • Posilnenie tlaku z vodovodného radu: Tlak vody je posilňovaný vodou z mestského vodovodu.
  • Posilnenie tlaku z nádrží: Tlak vody je posilňovaný vodou zo strešných nádrží, z prerušovacích nádrží a pozemných nádrží, vrátane nádrží na dažďovú vodu.
  • Posilnenie tlaku zo studní: Čerpá vodu z hĺbky až 8 metrov.
  • Vhodné pre vnútornú i vonkajšiu inštaláciu: vodeodolné. Trieda krytia IP4D zodpovedá IP44.

Záruka kvality

Odolné a robustné prevedenie domácej vodárne zaručuje dlhú a bezúdržbovú prevádzku. Vďaka tomu poskytujeme záruku 5 rokov.

hygienický atest

Domáca vodáreň SCALA 1 je certifikovaná pre použitie s pitnou vodou pre absolútnu nezávadnosť vody, ktorú pijete.

Ochrana proti suchoběhu

Inteligentná riadiaca jednotka nielen úsporne riadi dodávku vody, ale tiež chráni čerpadlo pred zadretím pri nedostatku vody.

Výkonová krivka

Aký je rozdiel medzi čerpadlami Grundfos SCALA?

Scala1

Scala1 je moderná domáca vodáreň zaisťujúca konštantný tlak vody vo všetkých odberných miestach. Konštantný tlak zabezpečuje pomocou tlakovej a prietokovej riadiacej jednotky v kombinácii s integrovanou tlakovou nádobou.

Scala2

Scala2 je vybavená vstavaným snímačom tlaku, ktorý nepretržite meria. Ak hodnota tlaku klesne pod požadovanú úroveň, SCALA 2 okamžite zvýši výkon a kompenzuje tým tlakové straty. Zmeny tlaku sa okamžite prenášajú na zmenu otáčok čerpadla vďaka vstavanému frekvenčnému meniču.

Na Vaše otázky k produktom odpovedáme čo najrýchlejšie, zvyčajne do 24 hodín.

Vstupní tlak 3 bar a max. tlak v systému 8 bar
- Bola , dne 30. 06. 2022
Scala 2 má frekvenční měnič a nastavení požadovaného tlaku. Závlahové systémy neprodáváme nedokážu posoudit. Pokud potřebujete maximální výkon pořiďte si nejsilnější model v kategorii. Max. tlak v systému 8 bar.
- Bola , dne 30. 06. 2022

Nenašli ste to, čo ste chceli vedieť?